Γάλα σόγιας: Γιατί θεωρείται το καλύτερο υποκατάστατο του ζωικού γάλακτος

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το


Οι πωλήσεις γάλακτος μη ζωικής προέλευσης έχουν αυξηθεί κατά 61% τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με σχετικές έρευνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου το 20% των Αμερικανών δηλώνουν ότι έχουν μειώσει τη κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων για λόγους υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Fashion & Lifestyle
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title