Γαλλική κρεμμυδόσουπα

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το


#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΥΛΙΚΑ

800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες

150γρ. βούτυρο

150ml. λευκό κρασί

500ml. νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

2 γαρύφαλλα ολόκληρα

3 φύλλα δάφνης

1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μισό κεφάλι  σκόρδο

Αλάτι

6 φέτες  μπαγκέτα

20γρ. κασέρι τριμμένο

Κονιάκ για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.comgiorgostsoulis.com

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Fashion & Lifestyle
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title