Κοτόπουλο με κάρυ και μήλα
ΜΕΡΙΔΕΣ
4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
2/5
#tsoulotip: Μπορούμε να προσθέσουμε κρέμα καρύδας αντί για κρέμα γάλακτος για ένα πιο αυθεντικό αποτέλεσμα.
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 κόκκινο μήλο κομμένο σε κομμάτια
400 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. κάρυ
¼ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά, από την κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε τα μήλα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τζίντζερ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, μέχρι να δέσει η σάλτσα.Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.