Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το


Ο παραδοσιακός χαλβάς μπορεί να είναι ένα γλυκό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε «σκέτο», υπάρχουν ωστόσο αρκετές εύκολες συνταγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρησιμοποιώντας τον ως βασικό υλικό.

Μία από αυτές, πιθανότατα και η πιο εύκολη, είναι η κλασική πλέον «μους χαλβά με κανέλα», που περιγράφουμε παρακάτω. Η προετοιμασία της μους δεν κρατάει παραπάνω από 30 λεπτά. Είναι ένα πανεύκολο γλυκό που αναμφίβολα θα λατρέψετε και θα δώσει μία ιδιαίτερη «γλυκιά» νότα στη Σαρακοστή σας!

Για να ετοιμάσετε την πιο λαχταριστή μους χαλβά, θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

250 gr χαλβάς αμύγδαλο Όλυμπος
300 gr φυτική κρέμα
4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. σκόνη κανέλα
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Fashion & Lifestyle
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title