Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το


Κουλούρια Θεσσαλονίκης με κανέλα και πορτοκάλι από τον Τσούλη 

ΥΛΙΚΑ
150 γρ Αλεύρι σκληρό

350 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8 γρ. αλάτι

35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

2 Φακελάκια ξερή μαγιά

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

Ξύσμα από ½ πορτοκάλι λίγο ελαιόλαδο

Σουσάμι ηλιόσποροι, για την επικάλυψη

2 κ.σ. ζάχαρη

500 γρ νερό, χλιαρό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Fashion & Lifestyle
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title