Μακαρονοσαλάτα με πέστο βασιλικού και μοτσαρέλα
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
15Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
1/5
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ψητά ντοματίνια ή να προσθέσουμε κάποιο ψημένο ατλαντικό (π.χ. προσούτο).
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. πένες ολικής, βρασμένες
200 γρ. μοτσαρελάκια
150 γρ. πέστο βασιλικού
80 γρ. ρόκα baby
20 πολύχρωμα ντοματίνια, κομμένα στα 4
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Αδειάζουμε σε ένα μπολ τις πένες ολικής, το πέστο βασιλικού, τα ντοματίνια, λίγο αλάτι, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας.
Ύστερα, μοιράζουμε τις πένες σε 4 μπολάκια, τοποθετούμε από πάνω τη ρόκα, τα μοτσαρελάκια και σερβίρουμε.