Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το


Μοσχάρι ραγού με σοκολάτα και τριβελάκι από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

2 καρότα ψιλοκομμένα

1 πράσσο ψιλοκομμένα

1 στικ σέλερυ

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

200ml. κόκκινο κράσι

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1,5 λίτρο νερό

100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Αλάτι – Πιπέρι

500γρ. τριβελάκι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Fashion & Lifestyle
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title