Τι λέει η σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία μετά την αποφυλάκισή της (video)

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το

Στο σπίτι της με τον γιο της και τη μητέρα της βρίσκεται από την Παρασκευή, η 38χρονη, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον εραστή της σχεδίασε τη δολοφονία του συζύγου της, γνωστού καρδιολόγου στη Σητεία.

«Περίμενα πέντε μήνες αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη. Όλον αυτό τον καιρό μιλούσα με το παιδί μου, πολλές φορές μέσα στην ημέρα και μου έλεγε ότι του λείπω και ότι με περίμενε», είπε η χήρα του καρδιολόγου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο γιος της είναι πολύ χαρούμενος τώρα που η ίδια βρίσκεται κοντά του και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

«Το πρώτο πράγμα που του είπα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου ήταν ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έλειψε», είπε.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της από την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της και επέμεινε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της.

Η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της πρόσθεσε ακόμα ότι υπήρξαν άτομα στην τοπική κοινωνία που την αγκάλιασαν όταν βγήκε από τη φυλακή δεν έκρυψε όμως ότι την φοβίζει το αύριο και κυρίως η έκβαση που θα έχει η δίκη της.

Πηγή


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Επικαιρότητα
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title