Ανακοίνωση κατοίκων της οδού Σ. Νιάρχου για το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το

“Η απόσταση του Περιφερειάρχη από την κοινωνία των Ιωαννίνων και τα προβλήματά της, είναι μεγάλη και έκδηλη και σε όποιες συμπεριφορές όπως οι προηγούμενες θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ομάδα των κατοίκων, επαγγελματιών και εργαζομένων της περιοχής της οδού Νιάρχου σχετικά με την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με δυσάρεστη έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών με θέμα την οδό Σταύρου Νιάρχου. Τη στιγμή μάλιστα, που γνωρίζει ο κ. Περιφερειάρχης, ότι πρόσφατα με πρωτοβουλία του, ειδοποιηθήκαμε από τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Σιαράβα, να παραβρεθούμε σε χώρο επί της οδού Σταύρου Νιάρχου για ενημέρωση και συγκεκριμένα στο Πρατήριο υγρών καυσίμων του Γ. Ντούρου. Μας ανέφερε ότι έρχεται με εντολή Περιφερειάρχη και μας μετέφερε την βούλησή του για τροποποίηση της μελέτης, που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Μάλιστα σε μια από τις επόμενες ημέρες, μας προσκόμισε κείμενο στο οποίο μας ζητούσε υπογραφές, έτσι ώστε, να φαίνεται ότι η τροποποίηση της μελέτης είναι και δική μας πρόταση!!!

Εμείς ανταποκριθήκαμε και περιμέναμε το ίδιο και από την Περιφέρεια.

Αιφνιδιαστήκαμε όμως όλοι μας, όταν καταθέτοντας το κείμενο με τις υπογραφές μας στις 19-05-2017 στο γραφείο του Περιφερειάρχη, αυτός με τρόπο που θ’ αποφύγουμε να χαρακτηρίσουμε, μας είπε ορθά-κοφτά ότι δεν αλλάζει θέση!!!

Υποκρισία; Απίστευτη κοροϊδία σε βάρος πολιτών των Ιωαννίνων;;; Διαλέγετε και παίρνετε!

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ιδιαίτερα προκλητικό να παρουσιάζεται ένα έργο, που σημειωτέον χρηματοδοτεί ο Δήμος Ιωαννιτών, ως αναπτυξιακό, όταν εμείς ως επιχειρήσεις και ως κάτοικοι θα κλείσουμε, θα εξαφανιστούμε και δε θα έχουμε πρόσβαση στις δουλειές και στα σπίτια μας.

 

 

                                              Οι κάτοικοι-εργαζόμενοι-ιδιοκτήτες

                                   επιχειρήσεων της οδού Σταύρου Νιάρχου και αντ’

                                   αυτών ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος Ι. Καραπάνος


Μοιραστείτε το
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title