Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

33o Πανελλήνιο Συνέδριο του Τομέα Υγείας Παιδιού στα Ιωάννινα

Ο Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνουν το 33ο Συνέδριο, πανελλήνιας εμβέλειας στα Ιωάννινα την Παρασκευή, 9/02/2024 έως και την Κυριακή, 11/02/2024.

Το Συνέδριο απευθύνεται πρωτίστως στον παιδίατρο, αλλά σε δεύτερο βαθμό και στον γενικό ιατρό, σε κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες υγείας.

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην αλματώδη εξέλιξη των γνώσεων στον τομέα της παιδιατρικής και των υπο-ειδικοτήτων της, η θεματολογία του συνεδρίου είναι ευρεία και καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα, διότι πιστεύουμε ότι για να διαγνωστεί ένα σπάνιο νόσημα το καθοριστικό σημείο είναι να το υποψιαστεί ο παιδίατρος και να παραπέμψει το παιδί για έλεγχο. «Αξία ανεκτίμητη» για τον μικρό ασθενή είναι η σωστή και έγκαιρη διάγνωση ενός σπάνιου νοσήματος, ιδίως στις μέρες μας όπου έχει σημειωθεί , μεγάλη πρόοδος στην δυνατότητα θεραπευτικής αντιμετώπισης σε σημαντικό αριθμό σπάνιων νοσημάτων.

Καταξιωμένοι ομιλητές, πολύ υψηλού επιπέδου, από πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, πλαισιώνουν το συνέδριο μας και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του συνεδρίου.

Πανελλήνιο Συνέδριο
του Τομέα Υγείας του Παιδιού

&

της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΙ
9-11 Φεβρουαρίου 2024, Ιωάννινα (Grand Serai)

Η τελετή έναρξης του 33oυ Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Σχολής Καλών Τεχνών, Δημιουργό του ΜουσείουΣύγχρονης Τέχνης, γλύπτη κύριο Θ. Παπαγιάννη και τίτλο: «Μητρότητα στην Τέχνη του Θ. Παπαγιάννη». Η εναρκτήρια τελετή είναι ανοιχτή στο κοινό και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η παρακολούθηση όλων των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, στην ιστοσελίδα: https://paediatric-ioannina.gr/

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή