Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έρχεται το White Christmas στα Ιωάννινα

Σε 3 μέρες θα είμαστε πανέτοιμοι, μικροί και μεγάλοι, να υποδεχθούμε το White Christmas στην πόλη μας, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στο Πανηπειρωτικό Στάδιο. Τα λευκά Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά μας και αναμένουμε γεμάτοι ανυπομονησία και χαρά να μεταφερθούμε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μαζί με τον Αη Βασίλη, τα χαμογελαστά ξωτικά και φυσικά την αγαπημένη Νεράιδα του Χονιού.

Οι πύλες του White Christmas ανοίγουν επίσημα την 1η Δεκεμβρίου, αυτήν τη Παρασκευή και προσκαλούν όλη την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων – και όχι μόνο – να βρεθούν στο φιλόξενο και απόλυτα προστατευμένο χώρο του από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζουμε πως το White Christmas θα λειτουργήσει για 38 ημέρες, από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο κοινό. Μέσα σε ένα ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ 2 στρεμμάτων, προφυλαγμένο απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες, ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει ποικίλες δράσεις, όπως αναφέρονται παρακάτω.

Το White Christmas θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως και τις 22:00, ενώ Σαββατοκύριακα, αργίες και γιορτές θα λειτουργεί 10:00 – 22:00.

Το θέμα του φετινού White Christmas είναι η «Νεράιδα του Χονιού», η οποία συμβολίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή