Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Γιάννενα Νέα Εποχή: Κοπή πίτας και ενημέρωση για την καταστατική λειτουργία της παράταξης

Παρουσία μελών και φίλων η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής της Δημήτρης Παπαγεωργίου και ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με βασικό αντικείμενο την ανασυγκρότηση και την ενεργοποίηση όλων των μελών.

«Σκοπός μας παραμένει να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί και να λέμε την αλήθεια. Η παράταξή μας θα συνεχίσει να είναι εδώ πιστή στις αρχές και τις αξίες της. Θωρακιζόμαστε θεσμικά με καταστατικό και με συγκεκριμένα όργανα τα οποία θα προκύψουν μέσα από εκλογές» ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου.

«Ζούμε ήδη στο δημοτικό συμβούλιο τις υπόγειες διαδρομές που είχαν ξεκινήσει από το 2019 και λειτούργησαν ως ενιαία αντιπολίτευση. Με το πρώτο φως της νέας δημοτικής περιόδου επιβεβαιώθηκαν και οδήγησαν στο πρωτοφανές φαινόμενο να επιβάλλει η πλειοψηφία τις εκπροσωπήσεις της μειοψηφίας» σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης με αφορμή τις συνεδριάσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις προηγούμενες μέρες.

Μίλησε για δημιουργική αντιπολίτευση που θα ασκήσει η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» με αποκλειστικό στόχο να βοηθηθεί η πόλη και να προχωρήσουν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Στα μέλη της παράταξης δόθηκε το καταστατικό και στην επόμενη ολομέλεια θα γίνει η ανάδειξη του Συντονιστή, της Γραμματείας και των Συντονιστικών Ομάδων δουλειάς.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή