Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σπίτι του

ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ

Θερμοκήπιο κάνναβης είχε κάνει το σπίτι του ένας άνδρας στα Ιωάννινα που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης με ειδικό εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας. Ο δράστης είχε καταφέρει να αναπτύξει την σοδειά του…με τα 12 δενδρύλλια να φτάνουν σε ύψος μέχρι και 1,80 μέτρα.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε εντόπισε τον κατηγορούμενο στην πόλη και τον συνέλαβε, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια ερεύνησε το σπίτι του όπου εκεί εντοπίστηκε ο .. μυστικός του κήπος με λειτουργία πλήρους συστήματος εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενος από τέντα, ανακλαστήρα με λαμπτήρα, σύστημα εξαερισμού, χρονοδιακόπτη ρεύματος, πεχάμετρο, αγροτικά εργαλεία κτλ. .

Τα 12 δενδρύλλια, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους -394- γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους -34,1- γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας που βρέθηκαν στο σπίτι κατασχέθηκαν ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή