Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Μάστιγα οι επιθέσεις σκύλων στους χώρους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Στιγμιότυπο 2024-02-06, 1.35.59 μμ

Μεγάλη αναστάτωση και διαμαρτυρίες έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε συνοδούς αλλά και ασθενείς στους χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Βέβαια ανάλογες περιπτώσεις καταγράφονται και σε άλλες περιοχές της πόλης, ωστόσο, ο χώρος του νοσοκομείου έχει τις ιδιαιτερότητές του και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.

Ο αριθμός των αδέσποτων πέριξ του νοσηλευτικού ιδρύματος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, χωρίς να υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, ενώ μόνο τον Ιανουάριο έγιναν πέντε επιθέσεις στο προσωπικό αλλά και σε συνοδούς ασθενών.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Φλούδα, πρόεδρο εργαζομένων πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, το ζήτημα αγγίζει το σύνολο των πολιτών που προσέρχονται στο νοσοκομείο και ζητεί η σίτισή τους να μην γίνεται μέσα στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά έξω και μακριά από τον αύλειο χώρο.

Συνοδοί ασθενών επισημαίνουν ακόμη ότι πέρα από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν, η παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού αδέσποτων αποτρέπει τους ίδιους τους ασθενείς να κατέβουν στον εξωτερικό χώρο, έστω και για μία μικρή βόλτα που την έχουν ανάγκη.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή