Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Cola στα Ιωάννινα

Το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο Φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα με επόμενο προορισμό τα Ιωάννινα, για να μοιράσει σε όλους την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων! Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το Φορτηγό της Coca-Cola μας προσκαλεί να το αναζητήσουμε στην πόλη των Ιωαννίνων και να συμμετέχουμε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις που φιλοξενεί.

Ελάτε να ζήσετε μοναδικές εκπλήξεις, να ανακαλύψετε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετε μέσα μας, αλλά και να «δεσμευτείτε» με τη δική σας πράξη καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η Coca-Cola, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και να συμβάλλετε μέσα από τη συμμετοχή σας προγραμματισμένες δράσεις. Ακόμα όμως κι αν δεν προλάβετε να επισκεφθείτε το φορτηγό, μην ξεχάσετε να το βγάλετε φωτογραφία, μόλις το δείτε στους δρόμους της πόλης και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει η Coca-Cola στο Instagram με δώρο ένα μαγικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Coca-Cola αυτά τα Χριστούγεννα αποτελείται από δύο δράσεις που στόχο έχουν να εμπνεύσουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς.  Η πρώτη δράση, αφορά την ουσιαστική υποστήριξη του «Μπορούμε» στο έργο διάσωσης και προσφοράς περισσότερων από 2,5 εκατ. μερίδων φαγητού σε 350 κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Η δεύτερη δράση αφορά στην υλοποίηση του Προγράμματος «Ένα Ζεστό Κυριακάτικο Γεύμα για Όλους», μέσω του οποίου περισσότεροι από 1.000 άμεσα επωφελούμενοι κοινωνικών δομών των Δήμων Ιωαννίνων, Πάτρας, Θεσσαλονίκης και Αθηναίων, θα απολαμβάνουν κάθε Κυριακή και για διάστημα έως τριών μηνών, ένα ζεστό, ολοκληρωμένο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας. Στον Δήμο των Ιωαννίνων το πρόγραμμα αφορά ωφελούμενους της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα».

Επισκεφτείτε το site της Coca-Cola για να μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα και τις στάσεις του φορτηγού και τον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram και ανακαλύψτε κι εσείς τον Αϊ-Βασίλη που κρύβετε μέσα σας!

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή