Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Διέρρηξαν το σπίτι του Γιάννη Χατζηγεωργίου στα Μελίσσια

Το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ βρισκόταν σε γύρισμα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS, ενημερώθηκε ότι διέρρηξαν το σπίτι του.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής απουσίαζε από το διαμέρισμά του στα Μελίσσια όπως και η σύζυγός του η οποία επιστρέφοντας διαπίστωσε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι τους.

Η εικόνα που αντίκρισε ήταν ένα σπίτι παραβιασμένο, ενώ στα υπνοδωμάτια ήταν όλα “άνω κάτω”.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με το που πληροφορήθηκε το συμβάν, ταράχτηκε, ενώ αποχώρησε αμέσως από το γύρισμα για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του αποκάλυψε ότι αφαίρεσαν από το σπίτι κοσμήματα, χρήματα, τσάντες, αλλά και πολλά άλλα αντικείμενα συναισθηματικής κι όχι μόνο αξίας.

Όλα φαίνεται ότι συνέβησαν την Τετάρτη μεταξύ 14:00 με 20:00 που κανείς από τους δυο τους δεν βρίσκονταν στο σπίτι.

Το ζευγάρι κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιγράφει το «ναι» της κοπέλας του στην πρόταση γάμου που της έκανε

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μας συστήνει την σύντροφό του, Βιολέτα και περιγράφει την πρόταση γάμου – έκπληξη που της έκανε!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιγράφει το «ναι» της κοπέλας του στην πρόταση γάμου που της έκανε”,”description”:”Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μας συστήνει την σύντροφό του, Βιολέτα και περιγράφει την πρόταση γάμου – έκπληξη που της έκανε!”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wOS8xMi8wNS8wNV80Ml82NGZmZjFhNmRjZDQxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M22S”,”uploadDate”:”2023-09-12T05:06:19.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y18jwrst279&playlistId=v-cvgo6zgne2bl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή