Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Νέος «Κολωνός» στο Ρέθυμνο: Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης από 12 άτομα

Με ευαισθησία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου ερευνούν τους τελευταίους μήνες μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ένα ανήλικο κορίτσι σε χωριό του Μυλοποτάμου εξωθείται στην πορνεία έναντι αμοιβής.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα, ένα 15χρονο κορίτσι σήμερα, και να διαπιστώσουν πως τουλάχιστον από το 2022 είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορους άντρες. Πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη της Ασφάλειας ολοκλήρωσαν την έρευνά τους και σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα 12 ανδρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη στην κατάθεσή της, παρουσία ψυχολόγου, κατονόμασε έναν υπήκοο Πακιστάν, 38 ετών, ως τον άνδρα που τη βίασε, ενώ παραδέχθηκε ότι συνευρέθη σεξουαλικά με τους υπόλοιπους 11.

Η ανακρίτρια Ρεθύμνου διέταξε τη σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος κρατείται προσωρινά, ενώ μελετά τα στοιχεία, προκειμένου από κοινού με τον Εισαγγελέα να αποφασίσει την περεταίρω ποινική μεταχείριση των υπολοίπων.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή