Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ & band Live στο Faust

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ & band Live στο Faust

Μαζί του στο τραγούδι: Λόλα Γιαννοπούλου

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Faust για το πρώτο full band live του 2024. Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα παρουσιάζει τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (ΑΓΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΞΩ), νέα τραγούδια που έγραψε το καλοκαίρι όπως το Φωτιές στον αέρα, τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη παίζεται από ξεχωριστά μουσικά ραδιόφωνα στην Αθήνα και στην επαρχία, καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία, όλα όσα τον έχουν επηρεάσει και έχουν καθορίσει την αισθητική του.

Τραγούδια από τους Παύλο Σιδηρόπουλο, Γιάννη Αγγελάκα, Διάφανα Κρίνα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, αλλά και τραγουδοποιούς και συγκροτήματα της νέας γενιάς όπως ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Villagers of Ioannina City, οι Λάργκο, και άλλοι, μπλέκονται αριστοτεχνικά σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί δυόμιση ώρες και θα μας παρασύρει.

Η μουσική του Στέλιου Τσουκιά παντρεύει τον ηλεκτρονικό και τον φυσικό ήχο, σε ένα ταξίδι που ξεκινάει από την ροκ και περνάει στην ατμοσφαιρική electro/blues και lo-fi, εμποτισμένο με στοιχεία της ελληνικής σκηνής. Το γεγονός ότι ξεκίνησε την πορεία του από τα μαθηματικά, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά διαφορετικότητας στην ήδη ξεχωριστή περίπτωσή του. 

 

tsoykias

Σε κάθε live του Στέλιου, όπως και σ’ αυτό, βλέπουμε και ακούμε έναν τραγουδοποιό που αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση όσων ακούς στους δίσκους του. Δηλαδή, το αδιέξοδο των μεγάλων πόλεων, τη δυσκολία των σχέσεων, πινελιές μελαγχολίας και χιούμορ σε ισόποσες δόσεις, ιστορίες που έχει φέρει μαζί του από τα μέρη που έχει ζήσει και μια ευγενή «αλητεία» που εκπέμπει πάνω και κάτω από τη σκηνή.
 
Στις 16 Φεβρουαρίου, στο Faust, ο Στέλιος Τσουκιάς θα μας τραγουδήσει αυτές τις ιστορίες και πολλές ακόμα, έχοντας στο πλευρό του 4 εξαιρετικούς μουσικούς και μια υπέροχη ερμηνεύτρια,
τη Λόλα Γιαννοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Πρόδρομος Μυστακίδης – τύμπανα
Θανάσης Τζίγγοβιτς – ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξανδρος Σακαλής – τρομπέτα
Ιάσονας Οικονόμου – ηλεκτρικό μπάσο.

Επιμέλεια προγράμματος: Στέλιος Τσουκιάς, Κυριακή Αιλιανού

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή