Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σαλάτα µε κόκκινο λάχανο, καρότο και σoυσάµι

spot_img

ΥΛΙΚΑ

1 µικρό κόκκινο λάχανο (κραµπί) 

2 καρότα

1/3 φύλλα κόλιανδρου

10-15 φύλλα δυόσµου

3 κουταλιές σουσάµι

Για το ντρέσινγκ:

4 κουταλιές ελαιόλαδο

½ λεµόνι, ο χυµός

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιηµένες

1 κουταλάκι αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβετε το λάχανο µε το µαντολίνο λαχανικών και το βάζετε σε µία σαλατιέρα. Ξεφλουδίζετε τα καρότα και τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες µε έναν αποφλοιωτή λαχανικών. Τα προσθέτετε στο λάχανο µαζί µε τα φύλλα κόλιανδρου και δυόσµου. 

Βάζετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα βαζάκι, κλείνετε καλά και το ανακινείτε για να οµογενοποιηθούν τα υλικά. Περιχύνετε τη σαλάτα µε το ντρέσινγκ, ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε µε το σουσάµι και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή