Βούλτεψη: Όχι εκλογές το Νοέμβριο

Δημοσιεύτηκε από
Μοιραστείτε το

1a1a1aMε συνεντεύξεις της στους ραδιοσταθμούς «Real» και «ΣΚΑΙ» είπε: «Αμφισβητώ πλήρως τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση η διαφορά που δίνει. Τα γκάλοπ ασκούν και ένα είδος προπαγάνδας. Όταν εμφανίζεις μια τόσο μεγάλη διαφορά, ο κόσμος που δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες, μπορεί να επηρεαστεί. Πρόκειται για απόπειρα προπαγανδιστικής επιβολής. Και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων». Υποστήριξε, επίσης, πως «δεν υπάρχει θέμα για εκλογές τον Νοέμβριο. Πάντα οι τόνοι της αντιπαράθεσης είναι αυξημένοι στη χώρα».

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τόνισε: «Όλα τα θέματα βρίσκονται στο τραπέζι και συζητούνται. Έχει ξεκινήσει η συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό. Η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο, αλλά έχουμε πει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να πάμε σε ρήξη με αυτούς που μας δανείζουν…Θα κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να υπάρξει δημοσιονομικός εκτροχιασμός και χωρίς να δημιουργηθούν νέα ελλείμματα. Θα εντάξουμε στον προϋπολογισμό όλα όσα μπορούμε να συμπεριλάβουμε χωρίς να διαταράξουμε τα δημοσιονομικά μας και πάντοτε σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους θεσμικούς μας εταίρους».

Αναφερόμενη στις σχέσεις των δύο κυβερνητικών κομμάτων και τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για «κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο», η κ. Βούλτεψη επισήμανε: «Ο κ. Βενιζέλος δεν αποκλείει να έχουν προοδευτικό πρόσημο και τα λεγόμενα συντηρητικά κόμματα. Εξάλλου «προοδευτικός» είναι εκείνος που θέλει την πρόοδο της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται αυτή την περίοδο και μάλιστα πολύ καλά για να κυβερνηθεί η χώρα. Δεν έχει «παντρευτεί» το ένα κόμμα το άλλο και δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το
Κατηγορία:
Πολιτική
CLOSE
CLOSE
Open

Menu Title