Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δύο επιχειρήσεις διάσωσης στο μονοπάτι της Μονής Στομίου

spot_img

Δύο γυναίκες χρειάστηκαν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής χθες και σήμερα στο μονοπάτι προς την Ιερά Μονή Στομίου Κόνιτσας, όπου η πρόσβαση οχημάτων είναι περιορισμένη.

Σήμερα, Κυριακή, πυροσβέστες εντόπισαν και μετέφεραν μία 62χρονη αλλοδαπή από το μονοπάτι έως την είσοδό του. Εκεί την παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας με ένα όχημα.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, η Πυροσβεστική είχε κληθεί να συνδράμει στη μεταφορά μιας 60χρονης, η οποία αισθάνθηκε αδιαθεσία σε σημείο κοντά στη Μονή Στομίου. Δύο πυροσβέστες με ένα επιβατικό όχημα μετέφεραν τη γυναίκα έως τον χώρο στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο, όπου την περίμενε ασθενοφόρο.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή