Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται… “κιτρινόμαυρη” για τα 110α γενέθλια του Άρη

Πλούσιες εκδηλώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους και στον κινηματογράφο Ολύμπιον θα πραγματοποιήσει ο επίσημος Άρης την Κυριακή 24 Μαρτίου και Δευτέρα 25 Μαρτίου για τα γενέθλια 110 χρόνων του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ανήμερα των γενεθλίων (25/3) στην πλατεία Αριστοτέλους θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις και happenings για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Άρη.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει στο μεγαλείο και την ιστορία του.

Απ’ αυτήν τη γιορτή, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ήδη το πρώτο μήνυμα… εστάλη, αφού τα εισιτήρια για το εορταστικό γκαλά, την Κυριακή 24/03 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» (19:00) εξαντλήθηκαν! Όλα είναι έτοιμα για μία μαγική και κιτρινόμαυρη βραδιά, με την παρουσία θρύλων που συνέβαλαν στο να γίνει ο ΑΡΗΣ, εκτός από ένας μεγάλος σύλλογος, και κοινωνικό φαινόμενο.

Τη Δευτέρα 25/03, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου, θα λάβει χώρα μεγάλη γιορτή, στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα και καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών», ώστε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας μαζί, με πολλά happenings και εκπλήξεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή