Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τι λέει η UEFA για το απαγορευτικό μετακίνησης οπαδών στο Ντιναμό- ΠΑΟΚ

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για το STOP στις μετακινήσεις οπαδών όσον αφορά τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League.
Όπως ήταν ήδη γνωστό η κροατική αστυνομία είχε ανάψει «κόκκινο» όσον αφορά την μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ντιναμό για τους «16» του Conference League.

Την Πέμπτη, μάλιστα ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα πως οι δύο αγώνες της φάσης των 16 σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Θέση ωστόσο για το παιχνίδι και τη μη μετακίνηση οπαδών των δύο ομάδων στις αντίπαλες έδρες πήρε και η UEFA δείχνοντας πόσο υψηλού κινδύνου θεωρεί το συγκεκριμένο ματς.

«Μετά από διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η UEFA ζήτησε να μην πωλούνται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στο Ζάγκρεμπ.

Η απόφαση να μην επιτραπούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στο στάδιο Maksimir στο Ζάγκρεμπ ελήφθη με βάση τους Κανονισμούς Ασφάλειας και Ασφάλειας της UEFA μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κινδύνου», αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Πηγή: sdna.gr

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή