Πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Ιωαννιτών στους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων χωρικής οργάνωσης της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 το μεσημέρι στον πολιτιστικό χώρο «Δημήτρης Χατζής» (Παλιά Σφαγεία).
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπόνησης της μελέτης «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Ιωαννιτών» με στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων στη διαμόρφωση του τελικού σχεδιασμού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν οι προτεινόμενες κατευθύνσεις για τη χωρική οργάνωση του Δήμου που αφορούν την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των υποδομών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και βιωσιμότητας στα πλαίσια μιας ορθολογικής διαχείρισης του χώρου.
www.ertnews.gr






