Η άνοδος της θερμοκρασίας στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου, με τον υδράργυρο να αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 34-35 βαθμούς, έχει ως αποτέλεσμα ο Δήμος Ιωαννιτών να ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσουν ως χώροι φιλοξενίας συγκεκριμένοι κλιματιζόμενοι χώροι, από τις 15:00 έως και τις 19:00.
Συγκεκριμένα, το 2ο ΚΑΠΗ (Ζίννη 12), το 5ο ΚΑΠΗ (Ναπολέοντας Ζέρβα 79), το 10ο ΚΑΠΗ (Βελισσαρίου 4, Ανατολή) και το Δημαρχείο Ιωαννίνων θα επιτελέσουν αυτό το ρόλο με το Δήμο Ιωαννιτών να δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν σε αυτά τα σημεία προκειμένου να μην είναι εκτεθειμένοι στη ζέστη.
Ο Δήμος Ιωαννιτών συνιστά επιπλέον να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες όπου η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και να γίνεται συνεχής ενυδάτωση.
www.ertnews.gr