Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Euro 2004 all stars

Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης και Αντώνης Νικοπολίδης, έφεραν λίγη από την λάμψη του Εuro 2004 στα Πράμαντα, όπου πάτησαν το χορτάρι του πανέμορφου γηπέδου και αγωνίστηκαν με την φανέλα των all stars, απέναντι στην ομάδα νυν και πρώην ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Πραμάντων.

Συμπαίκτες τους ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος και οι Ηλίας Σολάκης και Πέτρος Κανακούδης, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Με την ομάδα των Πραμάντων αγωνίστηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Παντελής Βλάχος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάμπρος Τραγουδάρας.

Για μια ξεχωριστή μέρα για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έκανε λόγο στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, χαρακτηρίζοντας τιμή να αγωνίζονται στα Πράμαντα τρεις από τους διεθνείς, που έκαναν περήφανοι όλη την Ελλάδα με τον άθλο τους στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο Ν. Βαΐτσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο πρόεδρος της Α.Ε. Πραμάντων Αποστόλης Καραδήμας βράβευσε τον Γιώργο Καραγκούνη, ο παλιός προπονητής της Α.Ε. ΠραμάντωνΚώστας Γκούβας τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πραμάντων Νώντας Αγγέλης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας των All Stars Γιώργο Ακριτόπουλο.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή