Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έντονες αντιδράσεις για το “Open Mall” Άρτας

“Θυελλώδης” υπήρξε η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το πολυδιαφημισμένο και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενο έργο “Open mall” που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Άρτας.

Οι αντιδράσεις των δημοτών ήταν έντονες αναφορικά με την αισθητική και τη λειτουργικότητα του έργου με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Τη φωνή τους με τους δημότες ένωσαν και οι επαγγελματίες της πόλης και ιδίως οι επιχειρηματίες της εστίασης και του εμπορίου.  Απαίτηση της συντριπτικής πλειονότητας των παρευρισκόμενων ήταν η αναθεώρηση του έργου, ώστε να είναι λειτουργικότερο και πάντως να  συνάδει με την ιστορική φυσιογνωμία, τον πολιτισμό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Άρτας. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος σε κατοπινή ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι θα επιχειρήσει βελτιστοποίηση του έργου επισημαίνοντας ωστόσο ότι  υπαναχώρηση και πιθανή απένταξη του έργου δεν αποτελεί επιλογή, καθώς θα είναι οικονομική καταστροφή για το Δήμο.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται νέες κινητοποιήσεις από την πλευρά των δημοτών που ζητούν ακόμη και ακύρωση του έργου.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή