Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία καθώς οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν από την ακρίβεια

Αύξηση των μισθών για όλους τους εργαζόμενους και πάταξη της ακρίβειας απαιτούν οι εργαζόμενοι, που σήμερα βγαίνουν στους δρόμους στην συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο και η Ν.Ε της ΑΔΕΔΥ που θα φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει το Εργατικό Κέντρο σε όλους τους εργαζόμενους προκειμένου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. «Τα κέρδη τους οι ζωές μας», είναι το βασικό σύνθημα, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ο πρόεδρος Νίκος Έξαρχος. Επιπλέον, σημείωσε πως οι εργαζόμενοι έχουν όλο και δυσκολότερες συνθήκες εργασίας, υπογραμμίζοντας πως «είχαμε 160 νεκρούς εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς και είναι μια ατέλειωτη κοιλάδα των Τεμπών». Τέλος έθεσε και μια σειρά διεκδικήσεων για τους εργαζόμενους, ζητώντας να μπει ένα τέλος στην αισχροκέρδεια και στην ακρίβεια.

Σε ετοιμότητα είναι και η Ν.Ε ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων με τον πρόεδρό της να καλεί τους εργαζόμενους να είναι συνεπείς στο «ραντεβού» τους στη συγκέντρωση που οργανώνει. «Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους είναι το κεντρικό μας σύνθημα. Ζητούμε τη μη συγκάλυψη των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών», ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο Χρήστος Γρίβας, πρόεδρος της Ν.Ε ΑΔΕΔΥ, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή