Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα για την ευρωπαϊκή ενοποίηση

Το βιβλίο του «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση οι περιπέτειες ενός οράματος» παρουσιάζει στα Ιωάννινα απόψε στις 18.30 στην αίθουσα τελετών της Ε.Η.Μ , ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσιόδρας σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακά στις Διεθνείς Σχέσεις στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, στις ΗΠΑ. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό course με θέμα «Sociology of Mass Media and Popular Culture» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Ασχολείται με ζητήματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών εξελίξεων.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η ευρωβουλευτής Άννα – Μισέλ Ασημακοπουλού, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο καθηγητής και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σταύρος Νικολόπουλος, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκος Γιαννής και η πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βίλιαν Στασινού.

Το βιβλίο, έχει παρουσιαστεί ήδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Πρωθυπουργού και πρώην Επιτρόπων, στη Θεσσαλονίκη και η παρουσίαση της Κέρκυρας, ήταν η πρώτη στην ελληνική περιφέρεια.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή