Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ιωάννινα: Tο φημισμένο καρναβάλι στον Κατσικά προσέλκυσε εκατοντάδες πολίτες (φωτό-βίντεο)

Tο φημισμένο καρναβάλι στον Κατσικά Ιωάννινων προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους από κοντινά και μακρινά μέρη. Η γιορτή αυτή φέτος φαίνεται να ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσφέροντας ένα μείγμα από ενήλικους και παιδιά που ανακάτευαν χαρακτηριστικές στιγμές τόσο από το χθες όσο και από το σήμερα.

Το θέμα φέτος φαίνεται να ήταν ο συνδυασμός των παραδοσιακών στοιχείων με τις επίκαιρες αναφορές, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο και ενδιαφέρον φόντο για τους επισκέπτες. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι, τα σχολεία και άλλες τοπικές ομάδες καρναβαλιστών συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν εντυπωσιακές στολές και ενδιαφέρον θέματα που αναδείκνυαν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και φαντασία διασκεδάζοντας με τους καρναβαλιστές.

Στην κεντρική πλατεία, η Τζαμάλα άναψε και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες ενώθηκαν γύρω από τις φλόγες, με το γλέντι να ξεκινά . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά αποδείχτηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της γιορτής, δείχνοντας τη δύναμη και το πάθος που χρειάζεται για να οργανωθεί μια τόσο μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση.

Με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, ο σύλλογος κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές του κοινού.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή