Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πάργα: Η πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη που προσφέρει φθηνές και ποιοτικές διακοπές

Η Πάργα είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας. Είναι κτισμένη θεατρικά επί του γήλοφου Πεζόβολος σε υψόμετρο 139 μ. και έως τα παράλια του Ιόνιου Πελάγους.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, κ. Ηλία Τούση, το μέρος προσφέρεται για ποιοτικές διακοπές, καθώς διαθέτει υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, υπέροχο φαγητό, ενώ και οι τιμές είναι πολύ πιο λογικές σε σχέση με τα νησιά.

Ακόμη, όπως τόνισε, η εύκολη οδική πρόσβαση από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, καθώς και από τις χώρες των Βαλκανίων, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα, η διεύρυνση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου, οι ποιοτικές προσφερόμενες υπηρεσίες έχουν τοποθετήσει την Πάργα «ψηλά» στις προτιμήσεις των επισκεπτών και όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.
  Επίσης, η Πάργα προσφέρεται για εναλλακτικό τουρισμό, όπως ράφτινγκ στον Αχέροντα, καταδύσεις, ιππασία και πεζοπορία.

Όπως είπε ο κ. Τούσης, αυτή τη στιγμή στο νησί βρίσκονται κυρίως τουρίστες από τα Βαλκάνια, όπως την Αλβανία και τη Ρουμανία, την Σκανδιναβία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι Ιταλοί την επισκέπτονται κυρίως τον Αύγουστο.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή