Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πάργα: Η πριγκίπισσα του Ιονίου μαγνητίζει τους τουρίστες του Πάσχα – Στο 100% η πληρότητα (video)

Η Πάργα, η πριγκίπισσα του Ιονίου, στολισμένη με τα γιορτινά της, υποδέχεται με χαρά τους εκατοντάδες τουρίστες, που έχουν επιλέξει την περιοχή για μια ολιγοήμερη απόδραση το Πάσχα.

Η πληρότητα των δημοφιλών καταλυμάτων φτάνει στο 100%, ενώ ακόμα και την τελευταία στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια σε πολλά εξαιρετικά καταλύματα, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Ταξιδιώτες από την Ευρώπη φτάνουν καθημερινά στην Πάργα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ζωντάνια της περιοχής.

Οι ξενοδόχοι, ακολουθώντας τη συνταγή της επιτυχίας, διατηρούν σταθερές τιμές στα περσινά επίπεδα, εστιάζοντας στη βελτίωση των υπηρεσιών τους, για να προσφέρουν άψογη φιλοξενία στους επισκέπτες τους.

Όσον αφορά στις τιμές των καταλυμάτων, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ένα δίκλινο δωμάτιο με τιμή που κυμαίνεται από 50 έως και πάνω από 250 ευρώ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Η αύξηση κατά 20% στις κρατήσεις μέχρι στιγμής υποδεικνύει, ότι η πρόβλεψη νέου ρεκόρ αφίξεων φέτος είναι πλέον πολύ πιθανή, κάτι που αντανακλά τον αυξημένο ενθουσιασμό για τον προορισμό αυτόν.

Συνολικά, η Πάργα φαίνεται να έχει επανακερδίσει τη θέση της ως ένας από τους πιο ελκυστικούς κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Ιονίου, προσφέροντας μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία ανάμεσα στη φύση, την παράδοση και την πολυτέλεια. Ο επενδυτής σε αυτά τα κομμάτια τουρισμού δεν μπορεί παρά να αισθάνεται αισιόδοξος για το μέλλον, καθώς η Πάργα συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται προσελκύοντας κάθε χρόνο νέους ταξιδιώτες με τη μοναδική της γοητεία.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή