Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου: Ομόφωνη καταδίκη επίθεσης κατά δημοσιογράφου

spot_img

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου, με ανακοίνωση της, καταδίκασε ομόφωνα ως “απαράδεκτη, αήθη και ανάρμοστη λεκτική επίθεση εργολάβου εναντίον δημοσιογράφου“, η οποία σημειώθηκε σήμερα, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα παράτασης εργολαβίας στον ποταμό Σαραντάπορο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ της στην έβδομη παράταση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται από το 2019.

Η αναφορά αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του εργολάβου, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εκτόξευσε απειλές εναντίον της.

Ο Περιφερειάρχης και τα μέλη της Επιτροπής τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αδιανόητες, ειδικά όταν λαμβάνουν χώρα κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος και μάλιστα εντός του Διοικητηρίου της Περιφέρειας. Υπογράμμισαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία ανοχή ή δικαιολογία για τέτοιες ενέργειες.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή