Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Προσωρινές οι “αρρυθμίες” στο Τελωνείο Μαυροματίου απαντά η ΑΑΔΕ – Μεγάλες ουρές στα ελληνοαλβανικά σύνορα

spot_img

Τη διαβεβαίωση ότι η υποβάθμιση του Τελωνείου Μαυροματίου είναι προσωρινή, λόγω της σύλληψης 14 υπαλλήλων που εμπλέκονται στο ζήτημα της δωροδοκίας, και όταν στελεχωθεί με προσωπικό θα λειτουργήσει κανονικά, παρέσχε ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ στον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη.

Ο κ. Πιτούλης τόνισε ότι ο τρόπος που λειτουργεί σήμερα το τελωνείο είναι απαράδεκτος, καθώς υπάρχουν μόνο δύο υπάλληλοι και, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων εκατέρωθεν των ελληνο-αλβανικών συνόρων.

Επίσης, υπέρ της άμεσης κανονικής λειτουργίας του τελωνείου τάσσονται με ανακοινώσεις τους ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή