Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Στις 2.26 το μεσημέρι ήχησε το 112 στην περιοχή καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν από το Γαρδίκι, το Σκάνδαλο και τον Μανδρότοπο προς την Παραμυθιά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά έχει φτάσει στην αυλή ξενοδοχείου στον Μανδρότοπο Σουλίου, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους και τις αρχές.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Γαρδίκι της Περιφερειακής Ενότητας #Θεσπρωτίας
Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Γαρδίκι, #Σκάνδαλο & #Μανδρότοπος απομακρυνθείτε προς #Παραμυθιά
Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
— 112 Greece (@112Greece) July 25, 2025
Για την κατάσβεσή της υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο επιχειρούν 25 με 1 ομάδα πεζοπόρου της 5ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Κινητοποιήθηκαν 25 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 5ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 25, 2025
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κοσίνας, Βασίλης Σιώμος
www.ertnews.gr



Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
Δασική πυρκαγιά στην περιοχή
Αν βρίσκεστε στις περιοχές



