Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2026
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με τρία ΙΧ στη σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας

spot_img

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην είσοδο της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Όπως μεταδίδει από το σημείο ο ανταποκριτής του ΕΡΤnews, Βασίλης Σιώμος φορτηγό συγκρούστηκε με τρία ΙΧ αυτοκίνητα. Η καραμπόλα σημειώθηκε στην είσοδο της σήραγγας Ακτίου, στο ρεύμα από Πρέβεζα προς Άκτιο.

Επί τόπου έσπευσαν τρία ασθενοφόρα, με τους διασώστες να δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια τους επιβάτες μέσα από τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες των αυτοκίνητων που, όπως φαίνεται στις εικόνες υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Οχτώ άνθρωποι -οδηγοί και επιβάτες των τριών αυτοκινήτων- μεταξύ των οποίων δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για ιατρική παρακολούθηση, ωστόσο η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Το τροχαίο σημειώθηκε, ενώ η κυκλοφορία προς τη σήραγγα είχε διακοπεί προσωρινά εξαιτίας μηχανικής βλάβης που είχε παρουσιάσει άλλο όχημα στο εσωτερικό της. Λόγω της διακοπής, αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί στην είσοδο της υποθαλάσσιας ζεύξης, περιμένοντας να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. 

Υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές, διερχόμενη νταλίκα δεν κατάφερε να ακινητοποιηθεί εγκαίρως και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πρώτο από τα οχήματα που βρίσκονταν σε αναμονή. Ακολούθησε αλυσιδωτή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά η νταλίκα και τρία επιβατικά αυτοκίνητα.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Video onprevezanews.gr

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή