Στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων θα χτυπήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2026 η «καρδιά» της ελληνικής κολύμβησης, καθώς διεξάγονται οι τρίτοι Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης της Ολυμπιάδας Ιωαννίνων. Στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν 770 αθλητές και αθλήτριες από 39 συλλόγους όλης της χώρας, καλύπτοντας ηλικιακές κατηγορίες από οκτώ ετών έως Ανδρών και Γυναικών.
Οι αγώνες προσφέρουν σημαντικό αγωνιστικό πεδίο τόσο για νεαρούς κολυμβητές όσο και για έμπειρους αθλητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, με στόχο την ενίσχυση της αγωνιστικής εμπειρίας, την καλλιέργεια της ομαδικότητας και την προώθηση του υγιούς συναγωνισμού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος αγωνισμάτων, με τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι το κοινό θα παρακολουθήσει δυνατές κούρσες και αξιόλογες εμφανίσεις νέων ταλέντων.
www.ertnews.gr






