Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Συναγερμός για πυρκαγιά σε φορτηγό εν κινήσει σε σήραγγα στην Εγνατία – Διακοπή κυκλοφορίας (βίντεο)

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε φορτηγό εν κινήσει στη σήραγγα Κολώματος, στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα από Γρεβενά προς Μέτσοβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύουν άνθρωποι, ωστόσο, χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία στον κόμβο Βενέτικου και στους δύο κλάδους, αλλά και στην Εγνατία, από Μέτσοβο προς Γρεβενά, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαθίσταται.

Ωστόσο, μέχρι και τώρα (8.45′ το βράδυ της Μ. Πέμπτης), η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο του Βενέτικου στα Γρεβενά μέχρι και Μέτσοβο διεξάγεται από την παλιά Εθνική οδό Γρεβενών Ιωαννίνων, μέσω Κρανιάς και Μηλιάς Μετσόβου. Κλειστή έμεινε για λίγο και η Εγνατία και από την πλευρά του Μετσόβου προς Γρεβενά, η οποία, πάντως, έχει ήδη ανοίξει.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη πυρόσβεσης από τα Γρεβενά, η οποία έσβησε την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε τράκτορα φορτηγού. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να δοθεί η κυκλοφορία μόνο στο αριστερό ρεύμα της σήραγγας, ενώ γίνονται προσπάθειες για την απομάκρυνση του καμένου φορτηγού.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή