Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αττική: Δύο ληστείες και μια διάρρηξη σε λίγες ώρες

Τρεις ομάδες κακοποιών, που σε ισάριθμα περιστατικά άρπαξαν από πολίτες ό,τι πολύτιμο βρήκαν αναζητούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένας πενηντάχρονος κατήγγειλε στο τμήμα του Παλαιού Φαλήρου πως την ώρα που απουσίαζε από το σπίτι του άγνωστοι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα τού ισογείου και αφού έψαξαν τον χώρο εντόπισαν ένα πακτωμένο χρηματοκιβώτιο με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, το οποίο αφαίρεσαν και εξαφανίστηκαν.

Πέντε ώρες αργότερα στο Μαρούσι, δύο γυναίκες με βία μπήκαν στο διαμέρισμα 83χρονης, στην οδό Παύλου Μελά, και μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και έφυγαν, χωρίς το θύμα ή κάποιος ένοικος της πολυκατοικίας να δει εάν ήταν πεζές ή τις περίμενε κάποιος συνεργός με αυτοκίνητο.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα τρεις κακοποιοί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους παραβίασαν παράθυρο μονοκατοικίας στη Βούλα, απείλησαν την 85χρονη ιδιοκτήτρια με μαχαίρι και πήραν κοσμήματα και χρήματα, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσουν.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή