Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μπάιντεν: Ουδείς ικανότερους εμού για πρόεδρος-Μόνο ο θεός μπορεί να με βγάλει από την κούρσα

«Κανείς δεν είναι ικανότερος (από εμένα)» για να είναι πρόεδρος ή για να κερδίσει αυτές τις εκλογές, υποστήριξε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC News.

Όταν μάλιστα τον ρωτούσε επίμονα ο Τζορτζ Στεφανόπολος για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την εκλογική κούρσα, έλαβε την ακόλουθη απάντηση: «Εάν ο Παντοδύναμος Θεός ερχόταν και μου έλεγε “Τζο, βγες από την κούρσα”, θα το έκανα. Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός δεν θα έρθει».

Αυτό την στιγμή που η απογοητευτική επίδοση του 81χρονου στο ντιμπέιτ με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, Ντόναλντ Τραπ προκάλεσε σοβαρές ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα ορισμένοι Δημοκρατικοί να εγείρουν ζήτημα απόσυρσης της υποψηφιότητάς του. Ήδη τέσσερις βουλευτές έχουν παροτρύνει τον Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο όπως επίσης και και μεγάλα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Επίσης υποστηρικτές των Δημοκρατικών δηλώνουν πως αναστέλουν τις δωρεές στο κόμμα μέχρι να αλλάξει ο υποψήφιος.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν στην συνέντευξη αναγνώρισε για πολλοστή φορά ότι η εμφάνισή του στην προ ημερών τηλεμαχία δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, υπογραμμίζοντας όμως ότι ήταν μια κακή παρένθεση – ένα μεμονωμένο συμβάν λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρούσε. «Αισθανόμουν χάλια… είχα ένα άσχημο κρυολόγημα» εκείνη την ημέρα, είπε. Βέβαια σε προεκλογική ομιλία του μετά το ντιμπέιτ είχε υποστηρίξει πως έφταιγε το…τζετ λαγκ.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή