Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δίκη πρώην σκηνοθέτη «Σασμού»: «Έχει ένα έντονο, οξύθυμο, σεξιστικό χαρακτήρα»

Με την κατάθεση της ηθοποιού Μαρκέλας Γιαννάτου συνεχίστηκε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που κάθεται στο εδώλιο για το βιασμό νεαρής ηθοποιού το 2010.

«Έχω εργαστεί στο παρελθόν με τον κ. Κωστόπουλο, την καταγγέλλουσα την γνώρισα στην πρώτη συνεδρίαση της δίκης. Για το περιστατικό δεν γνωρίζω τίποτα. Έχω προσωπική εμπειρία όχι σε κάτι τόσο βαρύ. Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά «Ερωτας». Έχει ένα έντονο, οξύθυμο, σεξιστικό χαρακτήρα» είπε η ηθοποιός.

Όπως περιέγραψε, σε κάποιο γύρισμα που χρειάστηκε να μετακινηθεί, εκείνος την θώπευσε στα οπίσθια. «Ήθελε να μετακινηθώ λίγα εκατοστά πιο μακριά. Αντί να μου ζητήσει να μετακινηθώ ή να με πιάσει από το χέρι, μου έπιασε τα οπίσθια για να το κάνει. Ήταν ένα πιάσιμο σεξουαλικό, καταλαβαίνω ως γυναίκα. Αντέδρασα και φώναξα».

Εισαγγελέας: Πως συνδέεται μια στιγμιαία θωπεία με μια πράξη βιασμού; Πως πάει κάποιος από τη μια πίστα στην άλλη;

Μάρτυρας: Δεν έπεσα από τα σύννεφα είπα. Δεν ξέρω πως από το ένα φτάνεις στο άλλο. Θεωρώ πιο πιθανό.

Εισαγγελέας: Οποίος θωπεύει είναι εν δυνάμει βιαστής;

Μάρτυρας: Δεν είπα αυτό. Εγώ πάντως ένιωσα σαν βιασμένη.

Προεδρος: Ξέρετε για άλλες ηθοποιούς;

Μάρτυρας: Έχω ακούσει για την κυρία Διδασκάλου και δυο ακόμη συναδέλφους. Έχω ακούσει ότι είναι ένας τρόπος του. Ότι ήταν πιο απότομος και βίαιος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλο σκηνοθέτη. Εγώ επεδίωξα μετά να συνεργάζομαι με γυναίκες σκηνοθέτες.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή