Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον Εισαγγελέα οι 67 για οπαδική βία, ναρκωτικά και όπλα (Βίντεο)

Από τα 67 άτομα που έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών, τα 63 κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε οπαδική βία, 3 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 1 άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατηγορίες για ηθική αυτουργία στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αναμένεται να αποδοθούν σε 5 άτομα.

Οι αστυνομικοί της αντιμετώπισης της βίας στους αθλητικούς χώρους κατάφεραν μέσα την μυστική έρευνα εδώ και τέσσερις μήνες να «δέσουν» την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης συγκεντρώνοντας σημαντικά ευρήματα κυρίως από το σημείο της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ.

Καθοριστικό ρόλο στη λύση του γρίφου έπαιξαν βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια «μίλησαν» και διάφορα πολεμοφόδια που είχαν εντοπιστεί έξω από το γήπεδο Μελίνα Mερκουρη και είχαν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς και από τις τουαλέτες του γηπέδου εκεί όπου είχαν βάλει φωτιά σε ρούχα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για υπόθεση οπαδικής βίας με τους αστυνομικούς να έχουν κινηθεί μεθοδικά και αθόρυβα τους τελευταίους πέντε σχεδόν μήνες για να συγκεντρώσουν στοιχεία για 158 ονόματα σε μια δικογραφία που ξεπερνάει τις 3.000 σελίδες.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή