Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Φάμελλος: Το αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι επειδή έχουμε μικρότερη χρηματοδότηση

«Το αδιέξοδο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί έχουμε πλέον μικρότερη χρηματοδότηση» δήλωσε για τα οικονομικά του κόμματος στο ΕΡΤNews ο Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως η απόφαση για τη βιωσιμότητα της «Αυγής» – με αφορμή το κλείσιμο του καθημερινού της φύλλου- είχε παρθεί πολύ νωρίτερα.

Αναλυτικότερα, μιλώντας για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής» υποστήριξε ότι «υπάρχει σοβαρό οικονομικό ζήτημα και πρέπει να το λύσουμε». Μάλιστα, όπως είπε «προφανώς θα βάλουμε τάξη και στα δικά μας και είμαστε υποχρεωμένοι… Το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί έχουμε πολύ μικρότερη πλέον χρηματοδότηση για τη μικρή και μεσαία κοινοβουλευτική δύναμη και δεν βγαίνουν στο επίπεδο του ισοζυγίου τα προηγούμενα οικονομικά». Επιπλέον πρόσθεσε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για την ιστορική εφημερίδα που συνεχίζει ως κυριακάτικο φύλλο και στο διαδίκτυο.

Απαντώντας στο θέμα των «μαύρων χρημάτων» στα ταμεία του κόμματος ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «το θέμα ξεκαθαρίστηκε και αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη πληροφορία (να πάει) στον εισαγγελέα».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας δήλωσε ότι «συζητάμε συνέχεια για μια κομματική μικροπολιτική» ενώ για τα στελέχη που αποχωρούν ή εκφράζουν την αντίθεσή τους με την στρατηγική του κ. Κασσελάκη ανέφερε ότι «δεν περισσεύει κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή