Φουρνιέ και Ναν παίζουν κανονικά απόψε στο τέταρτο παιχνίδι του πρωταθλήματος μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που θα γίνει 21.00 στο ΣΕΦ
Αυτή ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή της ΕΣΑΚΕ αφού διάβασε και έκρινε το περιεχόμενο των όσων είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή Παπαπέτρου.
Στο Game 3 στο ΟΑΚΑ, ο Φουρνιέ δέχτηκε τεχνική ποινή για την άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στις courtside θέσεις του γηπέδου. Αποβλήθηκε άμεσα επειδή νωρίτερα είχε χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ ενώ οι «πράσινοι» είχαν ενημερώσει ότι θα κινηθούν νομικά για τη χειρονομία του.
Όσο για τον Ναν, αποβλήθηκε μετά από τεχνική ποινή που δέχθηκε επειδή κούναγε το δάκτυλο του μπροστά στο πρόσωπο του διαιτητή Θεονά, αφού νωρίτερα και εκείνος είχε χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Φουρνιέ.
Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση από τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σε ανάρτησή του αναφέρει:
«Εγώ, λοιπόν, που δεν κατάφερα να συγκρατηθώ που μου έβριζαν την κόρη μου, κακώς έκανα ένα κ#λοδ@χτυλο που είναι δυσφήμιση του αθλήματος και… έφαγα δέκα μήνες.
Ο Φουρνιέ, o οποίος έκανε πως αυνανιζόταν και χ#νει στο κόσμο του Παναθηναϊκού, είμαι σίγουρος πως κι αυτού αντίδραση ήταν επειδή τον έβριζαν, τιμωρήθηκε με 30χιλιάρικα πρόστιμο και ούτε μία αγωνιστική.
Πριν από λίγο έβλεπα τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στην τηλεόραση, που έλεγε ότι πρέπει όλο αυτό με τη βία στα γήπεδα και όλα αυτά να σταματήσουν και ο κάθε υπεύθυνος να τιμωρηθεί.
Είμαι πολύ περίεργος ν′ ακούσω τις επόμενες δηλώσεις του, μετά από αυτό. Γιατί εδώ κάτι υπάρχει από πίσω. Δεν μπορεί να λέει ο Πρωθυπουργός της χώρας να λέει να τιμωρηθούν και να βγαίνει μία απόφαση η οποία είναι σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση τη δική μου».