Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Γαλλία: Καθηγητής κιθάρας προσέλαβε εκτελεστές για να σκοτώσουν τον κινησιοθεραπευτή του

Ένας καθηγητής κιθάρας δικάζεται από σήμερα στο Κακουργιοδικείο του Παρισιού, με την κατηγορία ότι προσέλαβε Γεωργιανούς εκτελεστές για να εκδικηθεί τον πρώην κινησιοθεραπευτή του, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για τους χρόνιους πόνους του.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτήν ήταν συνολικά δέκα. Οι τρεις δικάζονται ερήμην, αφού δεν βρίσκονται στη Γαλλία και σε βάρος τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο δέκατος πέθανε στη φυλακή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εκείνο το πρωί της 6ης Μαΐου 2019 ο Μισέλ Χ., χειροπράκτης-κινησιοθεραπευτής, διέσχιζε έναν δρόμο στο δυτικό Παρίσι για να πάει στο γραφείο του, όταν ένα αυτοκίνητο, που είχε κόψει ταχύτητα για να τον αφήσει να περάσει, επιτάχυνε, τον παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Το θύμα τραυματίστηκε μόνο στο πέλμα και στη γάμπα.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, εξέφρασε υποψίες για τον Σιλβέν Φερόν, έναν πρώην ασθενή του ο οποίος τον είχε κατηγορήσει δέκα χρόνια νωρίτερα ότι τον άφησε ανάπηρο λόγω μιας αδέξιας κίνησής του. Ο Φερόν τον είχε καταγγείλει στον σύλλογο των χειροπρακτών-κινησιοθεραπευτών και κατάφερε, επικαλούμενος πολλές ιατρικές γνωματεύσεις, να πάρει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ. Από την παρακολούθηση του τηλεφώνου του διαπιστώθηκε ότι, παρ’ ότι είχαν περάσει τόσα χρόνια, ο Φερόν ήλπιζε πάντα να τον εκδικηθεί.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή