Αν και ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι το Shopping Star δεν θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Star την επόμενη σεζόν, το κανάλι όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Η οριστική απόφαση της δίοικησης για το Shopping Star θα ληφθεί σχετικά σύντομα, καθώς, αν πάρει τελικά το πράσινο φως, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού, παράλληλα με το GNTM, όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τη Βίκυ Καγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost, το κανάλι έχει ήδη εξετάσει διαφορετικά format εκπομπών που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του Shopping Star, αλλά υπάρχουν «ισχυρές φωνές» που επιμένουν ότι αυτή η εκπομπή δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο της, ειδικά αν γίνουν μικρές, αλλά απαραίτητες, τονωτικές ενέσεις






