Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κυβέρνηση για τα περί μηνύματος Μαρέβας Μητσοτάκη προς επιχειρηματία: Ας σταματήσει ο βούρκος

Το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, έστειλε μήνυμα στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ζητώντας του να τα βρει με την κυβέρνηση και να ακούσει τους δύο υπουργούς Παπασταύρου και Μπρατάκο, που τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, κυριάρχησε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπος. Η κυβερνητική πλευρά, καθώς και το περιβάλλον του επιχειρηματία, διέψευσαν από χθες (31/3) το δημοσίευμα.

«Είναι αισχρά ψεύδη. Τραγικό το ότι στοχοποιείται η σύζυγος του πρωθυπουργού», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης στην τοποθέτηση του στο μπρίφινγκ, διαψεύδοντας ότι υπήρξε η οποιαδήποτε επικοινωνία από την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Για όνομα του Θεού. Ας σταματήσει πια αυτός ο βούρκος. Ας σταματήσουμε να πολιτευόμαστε με όρους τόσο χυδαίους. Αδιανόητο να ακολουθείται αυτή τη τακτική, αδιανόητο να στοχοποιούνται οικογένειες», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως διευκρίνισε, «δεν υπήρχε γνώση του πρωθυπουργού» για την επίσκεψη των δύο συνεργατών του στο σπίτι του επιχειρηματία, κάτι που σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προκύπτει και από τη συνολική στάση της κυβέρνησης. «Ότι είχαμε να πούμε για το συγκεκριμένο θέμα το είπαμε από την πρώτη στιγμή, αναλυτικά, τεκμηριωμένα, έδωσε πλήρεις απαντήσεις ο πρωθυπουργός και για την αιτία της κατάθεσης της πρότασης δυσπιστίας και για την κατάληξη που είχε. Πρέπει να βαδίσουμε μπροστά», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Nikol Pashinyan, στο Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

”Δεν πρέπει τα πολιτικά κόμματα να μετατρέπονται σε δικαστές και ανακριτές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις”

Παράλληλα, με αφορμή την αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου που κατέθεσε ο Νίκος Ανδουλάκης για τα ηχητικά της συνομιλίας των μηχανοδηγών την ημέρα της σύγκρουσης στα Τέμπη, τόνισε ότι «δεν πρέπει τα πολιτικά κόμματα να μετατρέπονται σε δικαστές και ανακριτές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι δουλειά δική μας να βγάζουμε αποφάσεις ή να αποδίδουμε κατηγορίες», επαναλαμβάνοντας πως δεν υπήρχε από πλευράς κυβέρνησης κανένας σκοπός ή δόλος να παραποιηθούν στοιχεία της υπόθεσης.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή