Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λοβέρδος: Στις ευρωεκλογές οι Δημοκράτες θα είναι στην κάλπη, είμαστε αποκλειστικά στο Κέντρο

«Στις ευρωεκλογές οι Δημοκράτες θα είναι μπροστά, θα είναι στην κάλπη και εγώ θα είμαι υποψήφιος εκεί» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 fm ο επικεφαλής του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε, στον χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και με προσδοκία άντλησης ψήφων από τους απογοητευμένους και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κανένας άλλος: «Μπορεί να υπάρχουν κόμματα πάρα πολλά κόμματα στην Αριστερά, πάρα πολλά στην δεξιά της Δεξιάς αλλά στο χώρο του Κέντρου κανένα άρα η ανάγκη ήταν μεγάλη».

Ερωτηθείς σε ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα ενταχθεί στην περίπτωση που εκλεγεί, είπε πως «έχουμε συζήτηση με την ομάδα του κ. Μακρόν και μάλιστα αυτές τις μέρες η συζήτηση γίνεται πολύ πιο έντονη και στις 19 του μηνός στο συνέδριο που θα γίνει στο Παρίσι θα είναι αντιπροσωπεία του κόμματός μας».

«Ούτε Κεντροαριστερά ούτε Κεντροδεξιά θα είμαστε αποκλειστικά στο Κέντρο. Υπάρχει πολύ μεγάλο κενό, το διαπιστώνουν οι πολίτες αυτό κάθε μέρα, η απογοήτευση και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ μεγάλη, έχουμε ευρωεκλογές και όχι εθνικές εκλογές και για αυτό η ώρα είναι κατάλληλη» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν ζητάει ψήφο δυσαρέσκειας, ψήφο διαμαρτυρίας, είπε «ζητάω ψήφο απογοήτευσης και ξέρω ότι ορισμένες από αυτές τις ψήφους θα είναι «δανεικές», ψηφίζουμε τώρα τον Λοβέρδο και μετά βλέπουμε, εκεί στο “βλέπουμε” εγώ θα είμαι παρών και στις εθνικές εκλογές».

Όπως ανέφερε, έχει κάνει έξι δημοσκοπήσεις και δείχνουν άνω του 4%, άνω του 5%, άνω του 6%. Ερωτηθείς σε ποιο κόμμα αισθάνεται πιο κοντά, απάντησε «σε κανένα, αν αισθανόμουνα κοντά σε κάποιον θα παρέμενα στο ΠΑΣΟΚ ή θα ζητούσα να μπω στη ΝΔ. Δεν είμαι ισαποστάκιας όμως, εγώ δεν θα διστάσω να πω ναι σε κάτι που συμφωνώ με τη ΝΔ. Δεν θα διστάσω να πω ναι στο Χρυσοχοΐδη, δεν θα διστάσω να πω ναι στην Μενδώνη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Πιερρακάκη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Α. Γεωργιάδη, δεν θα διστάσω να πω ναι στον Δένδια δηλαδή δεν θα φοβάμαι τι θα μου πούνε μετά».

Για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους Δημοκράτες, είπε πως στο 90% «είναι πρόσωπα που θα σας αιφνιδιάσουν θετικά».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή