Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μαρίνα Σάττι: Αστείες στιγμές πίσω από τις κάμερες αλλά και μια δεύτερη πρόβα γεμάτη απρόοπτα

Tις τελευταίες μέρες, μια ανάσα πριν τον μεγάλο ημιτελικό, η ενθουσιασμένη Μαρίνα Σάττι, δεν σταματά να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την ομάδα της ελληνικής αποστολής. Χορογραφίες της στιγμής, γέλια και παιχνίδια στον φακό δίνουν και παίρνουν, βάζοντας μας όλους στο κλίμα του 68ου διαγωνισμού της Eurovision.

Κι όμως, ο δρόμος προς τον μεγάλο τελικό της Eurovision δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αυτό φυσικά, το γνωρίζει καλύτερα από όλους και η 36χρονη υποψήφια, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια και για τις δυσκολίες και τα απρόοπτα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο βίντεο, αναφερόμενη στη δεύτερη πρόβα, η Μαρίνα Σάττι παραδέχθηκε ότι ανέκυψαν ορισμένα προβλήματα. Όπως είπε η τραγουδίστρια, είχε θέματα με τα παπούτσια της και τον ήχο, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη χρήση μονοπλάνου, που επέλεξε η ελληνική αποστολή για τη σκηνική της παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είπε:

«Στη δεύτερη πρόβα κάποια πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά με την κάμερα, εντάξει τώρα δεν έχει νόημα πια να το κρύβω, το ξέρετε όλοι ότι θα είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε, οπότε ο κάμεραμαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας. Οπότε ένας άνθρωπος που πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας και να μετρήσει να ακούσει αυτό το στίχο και μετά να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει, είναι μια πρόκληση. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα αυτό χθες. Εντάξει εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσαν τα παπούτσια τέλος πάντων, αλλά βρήκαμε ένα τρόπο να το κάνουμε καλύτερα».

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον ήχο, η τραγουδίστρια είπε ότι είχαν δώσει μια σημείωση στη διοργάνωση, αλλά έγινε μια παρεξήγηση. Πιο αναλυτικά, η Μαρίνα Σάττι εξήγησε:

«Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα, αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό, νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε τέλος πάντων οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι την γενική πρόβα που είναι μία μέρα την πριν τον ημιτελικό».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή