Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μαρούσι: Έτσι έγινε η συμπλοκή έξω από το κλαμπ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Οι ερευνητές της Ασφάλειας μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να αποσαφηνίσουν ότι εντός του καταστήματος προκλήθηκε ένας διαπληκτισμός μεταξύ μελών από δύο διαφορετικές παρέες. Οι νεαροί βγήκαν έξω από το κλαμπ για να λύσουν τις διαφορές τους και εκεί, σε ένα πεζούλι, ήταν και ένας 23χρονος, μέλος της μίας παρέας.

Όταν τα αίματα άναψαν και οι πρώτοι πιάστηκαν στα χέρια, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, κάποιος από τους εμπλεκόμενους εμφανίστηκε με μαχαίρι. Τότε ο 23χρονος έβγαλε ένα πιστόλι Beretta των 22 χιλιοστών και επιχείρησε να το χρησιμοποιήσει. Το όπλο, όμως, έπαθε εμπλοκή και ο αντίπαλος του κατάφερε χτύπημα με το μαχαίρι στον λαιμό.

Τραυματισμένος ο 23χρονος έκανε «κίνηση θεραπείας», να ξεμπλοκάρει το πιστόλι, έπεσε ένα φυσίγγιο στο δάπεδο, αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει, γιατί έπεσε αιμόφυρτος. Κατά τη διάρκεια τής συμπλοκής τραυματίστηκαν δύο νεαροί από μαχαίρι. Ένας 28χρονος από την παρέα του θύματος και ένας 23χρονος από την αντίπαλη παρέα.

Μέχρι αυτήν την ώρα, πάντως, ενώ κατάφεραν να βρουν το πιστόλι, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει τα μαχαίρια, που χρησιμοποιήθηκαν στη συμπλοκή. Ταυτόχρονα άγνωστος παραμένει ακόμα και ο δράστης της δολοφονίας του 23χρονου.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή